Të Fundit
Instituti IDEA, Të Dielën: TUBIMI PËR HARMONINË NDËRFETARE NË ULQIN

Instituti IDEA, Të Dielën: TUBIMI PËR HARMONINË NDËRFETARE NË ULQIN

Këtë të dielë, me 12 Maj, në hotelin Mediteran, me fillim në ora 18:00, do të mbahet tubimi “Të ruajmë harmoninë ndërfetare”.

Në këtë tubim do të flasë: Imzot Angelo Massafra, arqipeshkv Shkodër, Atë Nikolla Petani, famullitar i Kishës Ortodokse Shkodër, si dhe Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari.

Këtë ngjarje e organizon Instituti “Idea” në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit.

Ju mirepresim.

59387069_10219571070175901_1089155551092277248_o