Të Fundit

Aktivitete

Instituti IDEA: Telegramurimi për Kurban Bajram

6314759875_175868b065_z

Telegram urimi Të nderuar besimtarë të besimit islam Nesër është dita e parë e festës së Kurban – Bajramit, ndaj na lejoni që në emër të bordit drejtues të Institutit IDEA të gjithë besimtarëve të besimit Islam t’ju urojmë festën e Kurban – Bajramit, me dëshirat më të mira për shëndetin dhe lumturin tuaj dhe familjeve tuaja. Kurban Bajrami, është ... Shfaq »

Instituti IDEA uron të gjithë mësuesit me rastin e 7 marsit, ditës së mësuesit.

1958144_287059994783572_1137802633_n

Instituti IDEA shpreh respekt të gjithë atyre mësuesve të cilët, përkundër vështirësive, pengesave dhe ndalesave, po gjejnë mënyra, që nxënësve në shkolla t‘ju mësojnë historinë e të parëve tanë. Në këtë ditë ne ju nderojmë ju për punën e kontributin tuaj të madh që keni dhënë, jepni e do të jepni për mësimin e gjuhës sonë të pastër shqipe të ... Shfaq »

Instituti IDEA: Donacion librash për shkollën fillore “Marshall Tito” në Ulqin

2015-03-07 20.43.52

Pas vizitës që bëri Instituti IDEA në shkollën fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Ostros me datë 04 mars 2015 ku dorëzuam 225 libra për mësuesit dhe bibliotekën e asaj shkolle, vizita e radhës ishte shkolla fillore “Marshall Tito” në Ulqin. Ditën e Hëne me datë 09 mars 2015, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA për nder të festës ... Shfaq »

7 Marsi – Instituti IDEA vizitë shkollës fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Ostros

2015-03-03 19.43.17

Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA nga Ulqini, ditën e mërkurë me 04.03.2015 për nder të festës 7 marsit ditës së mësuesit, vizitoi shkollën fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Ostros, Krajë. Ky është viti i dytë radhazi që Instituti IDEA për nder të kësaj feste dhuron libra nëpër shkollat fillore në komunën e Ulqinit. Këtë vit bordi drejtues ... Shfaq »

Instituti IDEA: muaji Janar, ndihma për skamnorët në komunën e Ulqinit

qqqq

Në vazhdën e aktiviteteve humanitare, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA, si fillim të vitit 2015, gjatë muajit Janarë shpërndau ndihma për skamnorët e Komunës së Ulqinit me rrethinë. Falë atyre që dinë të zgjasin dorën e ndihmës, Instituti IDEA arriti të përgatis pako me artikuj ushqimorë dhe t’ua shpërndajë skamnorëve nga Komuna e Ulqinit dhe, shpresojmë se ... Shfaq »

INSTITUTI IDEA: MBI 200 FAMILJE PËRFITUAN MISH KURBANI

2014-10-04 09.15.15

Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA me rastin e festës së Kurban Bajramit realizoi projektin tradicional të përvitshëm “Shporta e Kurban Bajramit”. Nga 70 kurbanet e therur (10 lopë) përfituan mbi 200 familje nga komuna e Ulqinit me rrethinë e deri në zonën e Krajes, ato familje të cilët ishin me kushte të rënda socio-ekonomike, siç janë familjet e ... Shfaq »

Instituti IDEA: Pakoja e Ramazanit, për Jetimët e Ulqinit dhe Krajës

2014-07-17 14.38.29

Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA, gjatë muajit të bekuar të Ramazanit, realizoj projektin “Pakoja e Ramazanit 2014”, ku iu dedikua vetëm për Jetimët e Komunës së Ulqinit me rrethinë e deri në zonën e Krajës. Rëndësia dhe vlera e jetimit është shumë e madhe te Zoti i gjithësisë, andaj ne do ta cekim vetëm një thënie të ... Shfaq »

Instituti IDEA dhuron libra me rastin e 7 marsit, ditës së mësues

1510899_287059921450246_1229902957_n

Paraditën e së Hënës, me 10.03.2014, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA nga Ulqini, dhuroj sasi të librave për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkoll me rastin e 7 marsit, ditës së mësuesit. Instituti IDEA dhuroi për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga”, duke përfshirë edhe 8 paralelet ... Shfaq »

Instituti IDEA shpërndau mish Kurbani, 15.10.2013

1393654_240485149441057_918207445_n

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Instituti IDEA edhe këtë vit sikur vitin e kaluar ditën e parë të festës së Kurban Bajramit, shpërndau mish kurbani për familjet të varfëra dhe me nevoja të shumta në krejt territorin e Ulqinit me rrethinë e deri në Krajë. Nga 70 kurbanet e therur (10 lopë) përfituan 200 familje nga vendbanimet në ... Shfaq »

Shpërndarja e Makaronave Divella, 22.04.2013

923355_177249785764594_162791120_n

Instituti IDEA bëri sot (22.04.2013 – E Hëne) shpërndarjen e Makaronave Divella, ku janë dedikuar familjeve në nevojë, dhe jetimave. Zoti ua zëvendësoft me mirësi të pafundme donatorit që ka kontribuar në këtë akt madhor në ndihmë ndaj popullatës në krejt teritorin e komunës së Ulqinit, dhe besimin e treguar ndaj nesh si Institut.   Shfaq »