Të Fundit
Të shtunën, promovimi i dy veprave të Pashko Vases.

Të shtunën, promovimi i dy veprave të Pashko Vases.

Këtë të shtunë, me 27 prill 2019, në sallën e Hotelit Mediteran, me fillim në ora 19:00, do të mbahen promovimi i dy librave me tituj: “Skicë historike mbi Malin e Zi” si dhe “E vërteta mbi shqipninë dhe shqiptarët” me autor ideologun dhe veprimtarin e shquar të Rilindjes Kombëtare Shqiptare, Pashko Vasa.

Në këtë tubim do të flasin panelistët:

Prof. Dr. Gazmend Shpuza

Prof. Dr. Pëllumb Xhufi

Dr. Nail Draga

Prof. Dr. Seit Mansaku

Prof. Mehdi Gurra

Këtë ngjarje e organizon Instituti “Idea” në bashkëpunim me Fondacionin Alsar nga Tirana.

Në fund koktej dhe Libra FALAS.

Ju mirepresim.

58384321_10219465870145966_5675284847661154304_n