Të Fundit
Rruga drejt suksesit: Çdo ditë çlirohuni nga gjërat që keni frikë

Rruga drejt suksesit: Çdo ditë çlirohuni nga gjërat që keni frikë

Secili nga ne ka frikë. Kjo është normale. Nëse nuk do të kishim frikë, nuk do të ishim njerëz…

Disa kanë frikë nga merimangat, insektet, njerëzit, ndërsa disa të tjerë kanë frikë edhe nga vetja.

Ka frikë të thotë atë që mendon, të bëj atë që do…

Kemi frikë për atë se çka do të thonë të tjerët për ne pas shpine apo në fytyrë.

Nëse të gjithë kanë frikë, atëherë a është në rregull të frikësohesh?

Jo, assesi.

Frika është në rregull, atëherë kur ju dëshironi të mbeteni në vendin ku do të jeni të palumtur dhe me këtë të dështoni në jetë.

Si të lirohemi nga frika?

Frikën mund ta mposhtim vetëm duke e kundërshtuar. Duke bërë atë që e sfidon.

Të fillojmë gradualisht, gati pa e kuptuar.

Sa më shumë të dalim para asaj që na frikon, ajo ka pak shanse të ndikojë tek ne si më parë.

Duke kaluar koha ju nuk do të ndiheni të kufizuar si më parë, por do të jeni të lirë dhe të fortë.

Ndërsa këtë mund të arrini duke e kundërshtuar, duke u ngritur, jo duke qëndruar tërë ditën ulur para ekranit.

Bëni diçka që do t’ju motivojë…