Të Fundit
Shpërndarja e Djathit dhe të Ajkës, 28.12.2012

Shpërndarja e Djathit dhe të Ajkës, 28.12.2012

Instituti IDEA bëri dje (28.12.2012 – E Xhuma) shpërndarjen e Djathit dhe të Ajkës (Pavllakes), ku keto janë dedikuar familjeve në nevojë, jetimave.
Zoti ua zëvëndesoft me mirësi të pafundme pronarit të qumshtores që ka kontribuar në këtë akt madhorë në ndihmë ndaj popullatës në krejt teritorin e komunes së Ulqinit, dhe besimin e treguar ndaj nesh si institut.

13624_138824379607135_399640011_n 307172_138824262940480_1657275596_n 423279_138824279607145_1019679975_n 538458_138824349607138_1280960873_n 546190_138824372940469_603368158_n 557332_138824252940481_2034202799_n