Të Fundit
Shpërndarja e Makaronave Divella, 22.04.2013

Shpërndarja e Makaronave Divella, 22.04.2013

Instituti IDEA bëri sot (22.04.2013 – E Hëne) shpërndarjen e Makaronave Divella, ku janë dedikuar familjeve në nevojë, dhe jetimave.
Zoti ua zëvendësoft me mirësi të pafundme donatorit që ka kontribuar në këtë akt madhor në ndihmë ndaj popullatës në krejt teritorin e komunës së Ulqinit, dhe besimin e treguar ndaj nesh si Institut.

 

15155_177249685764604_1168801809_n 59280_177249515764621_2036817088_n 69086_177249479097958_270789163_n 298072_177249315764641_236645960_n 387252_177249512431288_1043279316_n 734011_177249169097989_1388065648_n 923355_177249785764594_162791120_n 934681_177249179097988_431944539_n 935491_177249189097987_1553530510_n 935534_177249229097983_1410245239_n