Të Fundit
Të vertetat e qytetit të Ulqinit – Ilirët e Ulqinit (Top Channel)

Të vertetat e qytetit të Ulqinit – Ilirët e Ulqinit (Top Channel)

Të vertetat e qytetit të Ulqinit. Gjeneza, fiset ilire, Balshajt, largimi me dhunë i shqiptarëve, marrja e pronave dhe si po manipulohet sot historia. Ndiqni të plotë videon e historisë së jashtëzakonshme të Ulqinit , në ciklin “Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema.