Të Fundit
Ti je pikërisht në kohë!

Ti je pikërisht në kohë!

Dikush ka diplomuar në moshën 22 vjeçare, por ka pritur 5 vite deri sa ka siguruar një vend pune.
Dikush ka arritur të bëhet CEO ne moshën 25 vjeçare dhe ka vdekur në moshën 50 vjeçare.
Derisa dikush tjetër ka arritur të bëhet CEO në moshën 50 vjeçare dhe ka jetuar deri në 90 vjeç.
Dikush akoma është beqar, ndërsa dikush tjetër qysh në fillim të viteve të 30’ta ka arritur të bëhet gjysh.
Obama është penzionuar në moshën 55 vjeçare, ndërsa Trump ka filluar në moshën 70 vjeçare.
Gjithkush në këtë botë punon sipas timezonës (kohoren) së tyre.
Njerëzit përreth jush mund të duken para jush dhe disa mund të duken prapa jush.
Por, gjithkush vrapon në garën e tyre, sipas kohës së tyre.
Mos i keni zili ata.
Ata janë në timezonën e tyre, ndërsa ju jeni në të tuajën.
Andaj, relaksohu.
Ti nuk je vonë!
Ti nuk je herët!
Ti je pikërisht në kohë!/mesazhi/