Të Fundit
ABONOHU për tu njoftuar me artikujt e ri që postohen në webfaqe…

ABONOHU për tu njoftuar me artikujt e ri që postohen në webfaqe…

ABONOHU për tu njoftuar me artikujt e ri që postohen në webfaqe, çdo material ju dërgohet në emailin e juaj. Mënyrat e abonimit janë kështu:

1. Shkruaj EMAILIN e juaj në rubriken: ENTER EMAIL ADRESS
2. Kliko pastaj në butonin: SUBSCRIBE
3. Në emailin e juaj pas disa minutave ju vjen një email nga webfaqja e Institutit IDEA, ku ju duhet ta hapni dhe të klikoni në linkun e konfirmimit që vjen në adresen e juaj.
4. Kur kryhet kjo atëherë juve çdo njoftim apo material që postohet në webfaqe ju vjen edhe në adresen e juaj elektronike.

Punë të mbarë.

idea

Lini një Përgjigje

Email adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shenjuar *

*

Mund të përdorni këto etiketa dhe atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>