Të Fundit

Video-Galeria

INSTITUTI IDEA: MBI 200 FAMILJE PËRFITUAN MISH KURBANI

2014-10-04 09.15.15

Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA me rastin e festës së Kurban Bajramit realizoi projektin tradicional të përvitshëm “Shporta e Kurban Bajramit”. Nga 70 kurbanet e therur (10 lopë) përfituan mbi 200 familje nga komuna e Ulqinit me rrethinë e deri në zonën e Krajes, ato familje të cilët ishin me kushte të rënda socio-ekonomike, siç janë familjet e ... Shfaq »

Instituti IDEA: Pakoja e Ramazanit, për Jetimët e Ulqinit dhe Krajës

2014-07-17 14.38.29

Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA, gjatë muajit të bekuar të Ramazanit, realizoj projektin “Pakoja e Ramazanit 2014”, ku iu dedikua vetëm për Jetimët e Komunës së Ulqinit me rrethinë e deri në zonën e Krajës. Rëndësia dhe vlera e jetimit është shumë e madhe te Zoti i gjithësisë, andaj ne do ta cekim vetëm një thënie të ... Shfaq »