Të Fundit

Arkivat e Autërve: Senad Maku

Instituti IDEA dhuron libra me rastin e 7 marsit, ditës së mësues

1510899_287059921450246_1229902957_n

Paraditën e së Hënës, me 10.03.2014, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA nga Ulqini, dhuroj sasi të librave për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkoll me rastin e 7 marsit, ditës së mësuesit. Instituti IDEA dhuroi për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga”, duke përfshirë edhe 8 paralelet ... Shfaq »

Instituti IDEA shpërndau mish Kurbani, 15.10.2013

1393654_240485149441057_918207445_n

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Instituti IDEA edhe këtë vit sikur vitin e kaluar ditën e parë të festës së Kurban Bajramit, shpërndau mish kurbani për familjet të varfëra dhe me nevoja të shumta në krejt territorin e Ulqinit me rrethinë e deri në Krajë. Nga 70 kurbanet e therur (10 lopë) përfituan 200 familje nga vendbanimet në ... Shfaq »

Shpërndarja e Makaronave Divella

69086_177249479097958_270789163_n

Instituti IDEA bëri sot (22.04.2013 – E Hëne) shpërndarjen e Makaronave Divella, ku janë dedikuar familjeve në nevojë, dhe jetimave. Zoti ua zëvendësoft me mirësi të pafundme donatorit që ka kontribuar në këtë akt madhor në ndihmë ndaj popullatës në krejt teritorin e komunës së Ulqinit, dhe besimin e treguar ndaj nesh si Institut.   Shfaq »

Shpërndarja e Makaronave Divella, 22.04.2013

923355_177249785764594_162791120_n

Instituti IDEA bëri sot (22.04.2013 – E Hëne) shpërndarjen e Makaronave Divella, ku janë dedikuar familjeve në nevojë, dhe jetimave. Zoti ua zëvendësoft me mirësi të pafundme donatorit që ka kontribuar në këtë akt madhor në ndihmë ndaj popullatës në krejt teritorin e komunës së Ulqinit, dhe besimin e treguar ndaj nesh si Institut.   Shfaq »

Shpërndarja e Djathit dhe të Ajkës, 28.12.2012

546190_138824372940469_603368158_n

Instituti IDEA bëri dje (28.12.2012 – E Xhuma) shpërndarjen e Djathit dhe të Ajkës (Pavllakes), ku keto janë dedikuar familjeve në nevojë, jetimave. Zoti ua zëvëndesoft me mirësi të pafundme pronarit të qumshtores që ka kontribuar në këtë akt madhorë në ndihmë ndaj popullatës në krejt teritorin e komunes së Ulqinit, dhe besimin e treguar ndaj nesh si institut. Shfaq »

Shperndarja e Mishit te Kurbanit, 26-27.10.2012

1044_119907704832136_1033826640_n

Me rastin e festes se Kurban Bajramit, Instituti IDEA ka bere shperndarjen e mishit te Kurbanit, duke ndare mbi 230 kesa mish bagetije, ku keto kesa jane dedikuar familjeve ne nevoje, jetimave, qendrave per trajnimin e femijeve me nevoja, te Hendikepuarit, Romeve, etj. Zoti ua zevendesoft me miresi te pafundme te gjithe atyre qe kane kontribuar ne kete akt madhore ... Shfaq »

Instituti IDEA dhuron libra me rastin e 7 marsit, ditës së mësues

10003420_287060128116892_1507368568_n

Paraditën e së Hënës, me 10.03.2014, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA nga Ulqini, dhuroj sasi të librave për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkoll me rastin e 7 marsit, ditës së mësuesit. Instituti IDEA dhuroj për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga”, duke përfshirë edhe 8 paralelet ... Shfaq »