Të Fundit

Arkivat e Autërve: Senad Maku

Shperndarja e Mishit te Kurbanit, 26-27.10.2012

1044_119907704832136_1033826640_n

Me rastin e festes se Kurban Bajramit, Instituti IDEA ka bere shperndarjen e mishit te Kurbanit, duke ndare mbi 230 kesa mish bagetije, ku keto kesa jane dedikuar familjeve ne nevoje, jetimave, qendrave per trajnimin e femijeve me nevoja, te Hendikepuarit, Romeve, etj. Zoti ua zevendesoft me miresi te pafundme te gjithe atyre qe kane kontribuar ne kete akt madhore ... Shfaq »

Instituti IDEA dhuron libra me rastin e 7 marsit, ditës së mësues

10003420_287060128116892_1507368568_n

Paraditën e së Hënës, me 10.03.2014, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA nga Ulqini, dhuroj sasi të librave për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkoll me rastin e 7 marsit, ditës së mësuesit. Instituti IDEA dhuroj për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga”, duke përfshirë edhe 8 paralelet ... Shfaq »

Instituti IDEA: DISA PARTI BLEJNË VOTA

1536706_265139803643705_1778323916_n

Kandidat të zgjedhjeve lokale në Ulqin, interesohuni për interesat e përgjithëshme të popullit dhe jo në arritjen e interesave të juaja përsonale. Mjerisht, disa parti politike duke shfrytëzuar situatën e vështirë ekonomike të qytetarëve të Komunës së Ulqinit, në mënyrë dëshpruese po mundohen të blejnë votën e lirë të qytetarëve duke ofruar mjete të ndryshme materiale, dhe fatkeqësisht po arrijn ... Shfaq »

Instituti IDEA: SHPËRNDANË MISH KURBANI PËR FAMILJE NË NEVOJ

1393654_240485149441057_918207445_n

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Instituti IDEA edhe këtë vit sikur vitin e kaluar ditën e parë të festës së Kurban Bajramit, shpërndau mish kurbani për familjet të varfëra dhe me nevoja të shumta në krejt territorin e Ulqinit me rrethinë e deri në Krajë. Nga 70 kurbanet e therur (10 lopë) përfituan 200 familje nga vendbanimet në ... Shfaq »

Objektivat dhe Aktivitetet e Institutit IDEA

idea-banner

Objektivat e Institutit IDEA janë: -Promovimin, mbrojtjen dhe kultivimin e vlerave shpirtërore dhe kulturore - Promovimi i qeverisjes së mirë dhe drejtësisë sociale - Afirmimin e aktivizmit qytetar dhe vlerave civilizuese të shoqërisë civile - Afirmimin i marrëdhënieve ndër etnike dhe ndër religjioze dhe ndërtimin e një shoqërie multi-etnike dhe multi-kulturore - Afirmimin e promovimit të vlerave europiane dhe integrimit ... Shfaq »