Të Fundit

Arkivat e Autërve: Senad Maku

Instituti IDEA dhuron libra me rastin e 7 marsit, ditës së mësues

1510899_287059921450246_1229902957_n

Paraditën e së Hënës, me 10.03.2014, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA nga Ulqini, dhuroj sasi të librave për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkoll me rastin e 7 marsit, ditës së mësuesit. Instituti IDEA dhuroi për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga”, duke përfshirë edhe 8 paralelet ... Shfaq »

Instituti IDEA shpërndau mish Kurbani, 15.10.2013

1393654_240485149441057_918207445_n

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Instituti IDEA edhe këtë vit sikur vitin e kaluar ditën e parë të festës së Kurban Bajramit, shpërndau mish kurbani për familjet të varfëra dhe me nevoja të shumta në krejt territorin e Ulqinit me rrethinë e deri në Krajë. Nga 70 kurbanet e therur (10 lopë) përfituan 200 familje nga vendbanimet në ... Shfaq »

Shpërndarja e Makaronave Divella

69086_177249479097958_270789163_n

Instituti IDEA bëri sot (22.04.2013 – E Hëne) shpërndarjen e Makaronave Divella, ku janë dedikuar familjeve në nevojë, dhe jetimave. Zoti ua zëvendësoft me mirësi të pafundme donatorit që ka kontribuar në këtë akt madhor në ndihmë ndaj popullatës në krejt teritorin e komunës së Ulqinit, dhe besimin e treguar ndaj nesh si Institut.   Shfaq »